MAGUNKRÓL

Cégünket a METARAD CNC Kft.-t 2005 évben alapítottuk. A vállalkozásunk tulajdonosi összetétele a cégnek két fő magánszemélyből áll (Bárányné Madar Katalin és Bárány Miklós). A 2019. év során 11 fő volt az éves átlagos statisztikai állományi létszámunk. Vállalkozásunk stabil, lehetőségeihez mérten folyamatosan bővülő cég a szerszámgépgyártás piacán.

A fő tevékenységünk a kis szériás jellegű sorozatban történő gyártás. A gyártás során 50-200 darabos alkatrészeket készítünk, munkálunk meg. Ilyen megmunkálandó alkatrésznek számít például az elektronikai dobozok, a fogászati alkatrészek, az elektromos cigaretta készülék apró alkatrészei, vagy az áramváltó alkatrészek (ez vörösrézből). A tevékenységünket belső berkekben finommechanikai műszerész tevékenységnek szokták hívni.

Főbb megrendelőink: Transvill Mérőváltó Zrt.; Lightware Kft.; Nashrullah Kft., Onrobot Hungary Kft.. Export tevékenységünk bevétele jelenleg nem számottevő , azonban ez nem jelenti azt, hogy az általunk gyártott, belföldön értékesített alkatrészek a megrendelőinken keresztül ne kerülnének külföldi cégekhez.

Telephelyünk a 1043 Budapest Csányi László u 32. címen található. Itt végezzük a napi működésünket CNC szerszámgépekkel és hagyományos gépekkel egyaránt. Jelenlegi gépeink:

  • 4 db CNC megmunkálóközpont
  • 6 db CNC esztergagép
  • 1 db hagyományos esztergagép
  • 2 db szalagfűrész
  • 3 db lézergravírozó gép

11 fő alkalmazottat foglalkoztatunk és próbáljuk a szakképzett dolgozókat megbecsülni. Több éves szaktudással rendelkező új embert nem találni, így nagyon fontos megtartani a jó munkaerőt!